Aktivering av MVA modul

Når addon Country Pack er installert, vil menypunktet Administrasjon -> Add-on-programmer -> Country Pack -> Innstillinger. Klikk på dette menypunktet.

I innstillingsskjermbildet merker du av for MVA oppgjørsmodul, og trykker "oppdater". Systemet gjør nå endringer mot databasen. Ikke avslutt eller gjør noe i SAP når denne prosessen pågår. Systemet gir beskjed når dette er ferdig.

Du vil nå få en fane som er merket MVA.

Forklaring til feltene:

Bilagsnummerserie for MVA oppgjør
Systemet vil standard velge primær serien for føring av MVA oppgjør. Her er det mulig å velge egen nummerserie.

MVA termin type
Velg hvilken termintype bedriften bruker.

Kode for direkteført MVA
Angi kode som brukes til direkteføring av MVA.

Avgiftskode for MVA oppgjør
Angi kode som brukes ved føring av MVA oppgjør.

Oppgjørskonto for MVA
Oppgjørskonto for MVA. 2740 etter norsk kontoplan.

Forretningspartner for MVA oppgjør
Opprett leverandør MVA skal betales til. Leverandørnummer angis i dette feltet.

MVA oppgjør bankkonto
Angi bankkonto MVA oppgjøret skal gjøres opp mot.

DocId006