Nyheter i SAP Business One - patch og versjon

Her kommer det fortløpende oppdateringer med oversikt på ny funksjonalitet i SAP Business One og hva som løses i kommende oppdateringer av programmet.

Klikk på linken under og se mer om ny funksjonalitet som er lansert. Ta kontakt med oss dersom det er spørsmål rundt muligheter for spesifikke løsninger og tillegg eller integrasjoner til SAP Business One.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    NoSmoke - Konrad

Takk for de Geir.
    Ikke så mye spennende som har skjedd siste tiden tydeligvis.