Hvordan logge helt av (skyløsning)

Hvis SAP Business One programvaren på en eller annen måte stopper i skyløsningen kan du bruke denne fremgangsmåten for å stenge programmet og logge av:

I høyre hjørne ved siden av klokken på skrivebordet ditt finner du det som heter Systemstatusfelt. Når du er logget på SAP Business One i skyen finner du dette ikonet her:  (Koblet til Tilkoblinger til RemoteApp og skrivebord). Du må mulig klikke  for å vise alle tilgjengelige ikoner.

Høyreklikk dette ikonet og velg "Koble fra alle tilkoblinger". Vent minst 1 minutt og logg på igjen. SAP Business One skal da startes på nytt.