Ingen tilgang etter oppgradering

Ved oppgradering skjer det endringer i skymiljøet som krever at eventuelle snarveier du har opprettet i Windows må oppdateres. Dette skal skje automatisk, men kan noen ganger ta tid. For å manuelt oppfriske disse snarveiene kan du gå til [Kontrollpanel -> Tilkoblinger til RemoteApp og skrivebord].

Fra denne skjermen kan du klikke "Vis detaljer" på tilkoblingen som vises. Da får du opp detaljer for tilkoblingen og mulighet for å oppdatere koblingene ved å klikke knappen "Oppdater nå".