S-ID, lisenser og programvare

Som kunde har du tilgang til en del materiell og selv-service hos oss, men også hos SAP. Dette kan være spesielt viktig å vite om dersom du er "On-Premise" kunde og ønsker å gjøre en del arbeid selv.

S-ID
Når du blir kunde av oss oppretter vi en S-ID, en bruker, hos SAP for deg. Denne brukeren har typisk brukernavn som begynner med S etterfulgt av 10 tall. Denne kan du bruke for å logge deg inn på de forskjellige SAP portalene. Hvis du ikke har fått en slik bør du ta kontakt med oss på support@adiles.no

Lisenser
Når du skal oppgradere SAP Business One trenger du ofte en ny lisensnøkkel. Denne kan du hente eller generere hos SAP. Se dette dokumentet for mer informasjon: Bestilling av lisenser

Programvare
Du har også mulighet for å laste ned nye versjoner av SAP Business One etterhvert som disse blir tilgjengeliggjort fra SAP sin side. Disse kan lastes ned her: Nedlasting av programvare