Forrige spørsmål er allerede besvart med nei

I SAP Business One har du mulighet til å automatisk besvare spørsmål som ofte dukker opp i dialogbokser. Noen av spørsmålsboksene har en opsjon for å "Husk svaret mitt og ikke vis denne meldingen igjen".

Når du lagrer svar på denne måten vil valgt svar velges automatisk neste gang denne dialogboksen skal dukke opp.

Noen ganger kan det være at du ønsker å fjerne lagrede svar. Du finner disse under "Administrasjon -> Definisjon -> Generelt -> Meldingsinnstillinger". Her kan du velge et svar, høyreklikke og trykke "Fjern" for å fjerne et lagret svar.