Oppsett av SAP Business One for iPhone eller iPad

Hent applikasjon for iOS mobiltelefon eller nettbrett her:

For Adiles Cloud brukere

For å sette opp mobilapplikasjonen:

1. Åpne appen 'Innstillinger' og finn 'Business One'
  2. Under “Business One” bruk følgende innstillinger:
    • Server: app.adiles.no
    • SSL: Ja / På
    • Firmadatabase: Deres firmadatabasenavn.
    • Brukerkode: Ditt SAP Business One brukernavn.
    • Telefonnr.: Ditt telefonnummer (f.eks. +47 99 99 99 99) - skal legges inn i SAP Business One.
    • Demo System: Av / Nei
  3. Åpne appen 'Business One' og logg på med ditt SAP passord. Du vil få en melding om manglende innstillinger i SAP. Skriv ned informasjonen som står i denne meldingen.

For at applikasjonen skal kunne kobles til SAP Business One må også noe informasjon legges til på brukeren i SAP Business One:

1. Logg på SAP Business One.
  2. Gå til Administrasjon -> Definisjon -> Generelt -> Brukere
  3. Søk etter din brukerkode (SAP Business One brukernavn).
  4. Kryss av for "Mobil bruker".
  5. Legg til telefonnummer slik det ble skrevet inn i mobilapplikasjonen i feltet "Mobiltelefon".
  6. Legg til "Enhets ID" fra mobilapplikasjon - denne dukker opp første gang du logger på mobilapplikasjonen. Hvis du har flere enheter kan du legge inn flere enhets ID'er ved å skille de med /. Eksempel: ABCD1234/DCBA4321

For brukere med lokal (onpremise) installasjon av SAP Business One

Her gjelder samme stegene som i Adiles Cloud installasjon bortsett fra at:

Mobilapplikasjon:

• Server: Denne får du av oss etter installasjon av mobilpakke.

SAP Business One - for superbrukere:

• Bruker må ha lisenstilordning til lisenstype B1i.