Installasjon og oppgradering av Country Pack addon

Pakk først ut addon .zip arkivet du har lastet ned til en katalog på maskinen din. Filen inneholder to filer:

• En kjørbar installasjonsfil.
  • En fil med opplysninger om addon (etternavn .ard).

Installasjon eller oppgradering av Country Pack addon i SAP utføres på vanlig måte ved å gå til [Administrasjon -> Add-on-programmer -> Add-on-administrasjon]. Trykk på knappen "Registrer add-on" og velg "Registreringsfil". Finn frem til området eller katalogen du pakket ut .zip filen og velg opplysningsfilen med etternavn .ard.

Godkjenn og trykk "OK" for å sette i gang installasjon eller oppgradering av addon.

Start SAP på nytt på alle arbeidsstasjoner for å installere eller oppgradere addon automatisk på disse.

PS: På terminalserver må alle brukere være avlogget SAP Business One for at installasjon skal skje uten problemer.

DocId005