Logge på SAP Business One i skyen

For å logge deg på SAP Business One i skyen går du til nettsiden: https://www.cloudloginportal.com/

Der får du opp følgende valg:

De alternativene du har som bruker av SAP Business One er:

RDWEB

Dette valget bruker du hvis du ønsker å bruke SAP Business One som en fjernstyrt applikasjon. Denne opptrer som en lokal applikasjon selv om den kjører i skyen. Du har her også mulighet for å bruke tilhørende applikasjoner som for eksempel Crystal Reports.

Ved å klikke på denne knappen får du opp dette påloggingsbildet. Skriv inn brukernavn og passord du har fått tildelt.

Ved fullført innlogging får du opp noen flere valg. Velg B1 Client (SU-??) for å starte SAP Business One.

SAP B1

Dette valget åpner SAP Business One i nettleseren din.

Ved å klikke på denne knappen får du opp dette påloggingsbildet. Skriv inn brukernavn og passord du har fått tildelt.

Etter fulltført pålogging får du opp et valg for hvilken server du vil logge på. Her skal det som regel alltid være 1 valg. Velg dette.

Support

Dette valget bruker du hvis du ønsker å endre passord. Ved å klikke på denne knappen får du opp et valg for "Password Management". Klikk på denne. Da får du opp et skjermbilde som ser slik ut:

Skriv inn brukernavn, gjeldende passord og nytt ønsket passord 2 ganger.