Logge på SAP Business One i skyen

Du kan logge på SAP Business One i skyen på to måter:

1. Via snarvei i startmenyen. Dette er den anbefalte metoden for daglig bruk.
  2. Via webside (ad-hoc).

1.1. Windows: Sette opp snarvei i startmenyen (daglig bruk)

For å sette opp en ferdig snarvei til SAP Business One i skyen i startmenyen på Windows-maskinen din gjør du følgende:

1. Åpne kontrollpanel
  2. Øverst i høyre hjørne kan du søke etter "RemoteApp".
  3. Åpne "Tilkoblinger til RemoteApp og skrivebord".
  4. På venstre side velg "Konfigurer ny tilkobling med Tilkoblinger til RemoteApp og skrivebord".
  5. Skriv inn adressen:
    https://cloud.adiles.no/RDWeb/Feed/webfeed.aspx
  6. Klikk "Neste" til veiviseren er ferdig.
  7. Etter litt tid skal du finne snarveien til "SAP Business One" i startmenyen din.

1.2. Mac: Sette opp Remote Desktop

For å sette opp Remote Desktop for SAP Business One i skyen på MAC-maskinen din gjør du følgende:

1. Last ned "Microsoft Remote Desktop" fra Appstore
  2. Klikk "Remote Resources":

3. Skriv inn adressen:
    https://cloud.adiles.no/RDWeb/Feed/webfeed.aspx
    Skriv inn ditt brukernavn slik: "ACLOUD\brukernavn"
    Legg inn ditt passord

4. Klikk "Refresh" og veiviseren er ferdig.

5. Ved førstegangsoppstart av SAP Business One oppretter du en katalog på maskinen din som SAP Business One bruker for vedlegg mm.

2. Logge på SAP Business One via webside (ad-hoc)

Gå til websiden:

https://cloud.adiles.no/RDWeb

Logg på med ditt tildelte brukernavn og passord:

Når du er logget inn trykker du på SAP Business One ikonet. Programmet starter direkte eller det blir lastet ned en tilkobling. Hvis nedlasting starter trykker du "Kjør" på denne for å starte selve SAP Business One.

Når du har startet programmet / tilkoblingen vil du i de fleste tilfeller få opp en innloggingsboks. Her benytter du tildelt brukernavn og passord og klikker "OK" for å logge inn.

Etter litt tid skal SAP Business One starte. I de tilfeller du har tilgang til flere selskaper vil du også få opp en liste over selskaper slik at du kan velge hvilket du vil logge på.