Hvor er "min datamaskin"?

Denne artikkelen gjelder deg som bruker vår skyversjon av SAP Business One. Det kan også gjelde i noen andre driftsmiljø.

Det er noen ganger du trenger å hente eller lagre filer til/fra lokal datamaskin når du bruker SAP Business One:

• Når du vil legge vedlegg til et forretningsdokument
  • Eksportere hele tabeller til Excel
  • Lagre PDF versjon av et forretningsdokument
  • Importere filer fra egen datamaskin

I disse tilfellene kan skyversjonen virke litt forvirrende siden man får en filutforsker som viser filer og mapper "i skyen" og ikke den lokale maskinen som man er vant med. Det finnes imidlertid enkle måter å få tilgang til egne filer:

Når du får opp en filutforsker for å velge fil / lagringsmappe fra SAP Business One - trykk helt øverst i adresselinjen / katalogstien. Du får da mulighet til å skrive inn en mappesti. Hvis du skriver "\\tsclient" her og trykker "enter" vil du får opp en liste over dine lokale harddisker. Dette er de samme harddiskene / stasjonene du ville fått opp i en lokal filutforsker. Ofte vil du også finne lokalt koblede nettverksstasjoner slik som fellesområde og andre lokale nettverksressurser her.

Eksempler:

Mine dokumenter -> \\tsclient\C\Brukere\MittNavn\Dokumenter
Nedlastinger -> \\tsclient\C\Brukere\MittNavn\Nedlastinger

Disse eksemplene kan variere etter Windows versjon og språk.