Lagre passord for SAP Business One

Merk: Gjør bare dette på datamaskiner du har full kontroll over selv. Ikke bruk denne fremgangsmåten på maskiner du deler med andre.

Hvis du ønsker å lagre passord slik at du slipper å skrive dette inn hver gang du skal logge på SAP Business One så kan du som regel gjøre dette enkelt ved å huke av for "Husk passord" i påloggingbildet. Noen ganger finnes ikke dette valget. Da kan du legge dette til under "Legitimasjonsbehandling" i kontrollpanelet i Windows. Har du en eldre Windows versjon må du hente frem kontrollpanel og søke etter "Legitimasjonsbehandling" der. Har du en nyere Windows versjon (7+) skal du kunne søke etter "Legitimasjonsbehandling" direkte fra start-menyen.

I skjermbildet "Legitimasjonsbehandling" - velg "Windows legitimasjoner" og "Legg til en Windows-legitimasjon":

Skriv deretter inn dine påloggingsdetaljer - bytt ut "mittbrukernavn" med det du har fått:

Klikk "OK" og påloggingsdetaljene skal være lagret. Neste gang du logger på SAP Business One i skyen skal du slippe å skrive inn brukernavn og passord.