"Høyreklikk i SAP virker ikke" / virker sporadisk.

I Windows oppdatering 1803 er oppdaget en feil som berører programmet Windows Remote App. Programmet benyttes til å kjøre SAP Business One i skyen.

Problemet merkes ved bruk av høyreklikk som ikke lenger fungerer, eller fungerer sporadisk (etter mange klikk).

Løsning:

Inntil Microsoft har en løsning på dette i kommende oppdateringer, anbefaler vi bruk av menypunktet "Data" i SAP. Her finnes de samme funksjonene som brukeren får ved å benytte "høyreklikk".