Endring av passord i Adiles Cloud

Passordreglene i Adiles Cloud er satt slik at de varer en gitt periode. Dette er gjort pga. at sikkerheten skal ivaretas på en god måte. Normalt sett vil dette dukke opp som et forslag ved pålogging, men det kan i noen tilfeller være nødvendig å foreta denne endringen via systemets oppsett for denne rutinen.

Her er en beskrivelse på hvordan man går frem.

Gå inn på denne linken: https://www.cloudloginphttps://rds-gateway.cloudloginportal.com/RDWeb/Pages/en-US/password.aspx

Da vil du komme til dette bilde og din bruker ID kan legges inn der hvor vi har markert med clp\xxx.xx

Her må du legge inn det gamle passordet og deretter skrive inn det nye. NB! Les beskrivelsen om passordregler ved å klikke på knappen "Show password rules" eller scroll ned og les beskrivelsen nedenfor.

Dersom denne beskrivelsen ikke fører frem og man ikke får endret til nytt passord må man be om bistand via support@adiles.no