Konfigurasjon av salgs- og serviceapp på mobil, nettbrett eller iPAD

Konfigurasjon av salgs- og serviceapp til SAP Business One i Adiles Cloud

App kan lastes ned fra enten Google Play (Android) eller AppStore (iPhone/iPAD)
(som standard er App'en satt opp med test mot demoserver - se innlogging i App)

For øyeblikket støttes de nevnte App'er av SAP Business One for HANA

Detaljene du trenger å konfigurere er:

Adresser: https://<serviceenhetsnummer>.cloudloginportal.com
Port: 443
Erstatt <serviceenhetsnummer> med nummeret til serviceenheten, for eksempel for Service Unit SU-015 vil url være: https://015.cloudloginportal.com

<Serviceenhetsnummer> finner man under innlogging til bedriftens SAP Business One løsning.

Ved spørsmål eller ønske om bistand, send mail til support@adiles.no